menybutton menybutton

Kontakta Caroline

Jag tränar personer individuellt, i grupp och via PT-online, föreläser och skriver artiklar om kost & träning, driver träningssajterna Mammaiform.se och GymGlam.se samt producerar appar för träning och rörelseappar för barn 2-7 år, Barndans med Piratsessan.

Om du vill kontakta mig så gör du det enklast via mejl, gymglam@gymglam.se. Kontakta mig gärna angående:

Föreläsningar om träning eller träningsbranschen

Jag föreläser gärna om:

  1. Om träning, kost och aktiv livsstil
  2. Om träningsmarknaden, träningskläder, sportmode och trender
  3. Om att starta och driva företag i träningsbranschen, allt från att bygga upp ett varumärke till att lyckas etablera en verksamhet online
  4. Om att blogga och hur bloggosfären har utvecklats från 2007 tills nu
  5. Om digital marknadsföring och content marketing i bloggar/på sajter

Medverkan på träningsevents

Mejla mig om du arrangerar ett träningsevent och vill att jag kommer dit som PT, gruppträningsinstruktör eller föreläsare. Här listar jag de träningsevent som jag medverkar på och anmälningsinfo.

Föreläsare eller tränare på företagsevent

Om du vill att jag kommer till ditt företag och inspirerar dina medarbetare, mejla mig. Jag håller föreläsningar och/eller individuell träning som personlig tränare och/eller instruerar gruppträningspass.

Personlig träning & PT-online

Info om personlig träning online hittar du på min PT-onlinesajt. Mer info om personlig träning live finns på den här infosidan.

Träningsfrågor och andra frågor

Träningsfrågor eller andra frågor. Jag svarar på mejl och frågor efter bästa förmåga. GymGlam är en av de största träningssajterna så jag får väldigt många mejl så ibland kan det dröja – hoppas på förståelse för detta. Svar på träningsfrågor och frågor av allmänintresse publicerar jag träningsbloggen (givetvis publicerar jag inte namn på personer eller mejladresser).

Feedback

Jag blir överlycklig och tacksam för konstruktiv feedback, jag vill hela tiden förbättra och utveckla – har du förslag och idéer på hur så mejla mig gärna.

Dela övningar och träningsprogram

Hittar du träningsövningar och träningsprogram som du gillar på GymGlam.se? Det är fritt fram att låna enstaka bilder på övningar till din blogg så länge du länkar till källan. Har du frågor om detta så är det bara att mejla mig.

Artiklar om träning på frilansbasis

Jag skriver artiklar som frilans om kost, hälsa, aktiv livsstil, fettförbränning, styrketräning, livsstilsförändring, träningsbranschen, träningsmarknaden, träningstrender med mera.

Jag gör även träningsprogram med bilder och text och video eller andra träningsreportage och skriver debattartiklar och krönikor om träning och hälsa.

Är du journalist och vill intervjua mig?

Mejla mig och berätta om vilken tidning du representerar och om fotografering är en del av artikeln eller reportaget. Jag blir glad om du inleder kontakten via mejl, vi kan boka tid för telefonintervju eller träff om det är att föredra.

Annonsering på GymGlam.se

GymGlam.se är en nischad sajt och det finns möjlighet för företag att synas på min träningssajt genom att annonsera (toppbanner och/eller sponsrat blogginlägg).

Representerar du ett företag som gärna vill synas på GymGlam.se och på så vis vill nå den hälsomedvetna målgruppen?

Har du dessutom en marknadsbudget berättar jag gärna mer om möjligheterna. Du kan läsa mer om hur jag jobbar med annonsering, content marketing och digital marknadsföring och kontakta mig via mejl till att börja med.

Produkttester och tävlingar i träningsbloggen

Produkttester och tävlingar på min min träningssajt GymGlam och i träningsbloggen – mejla mig och berätta om företaget. Produkten/tjänsten behöver vara relevant för träningssajten GymGlams besökare.

Vänligen skicka inte produkter till mig utan att vi först har kommit överens om detta.

Vi hörs! /Caroline Nilsson

Caroline bloggar

Just nu håller jag på att flytta till carolinenilsson.se och det beräknas vara klart efter sommaren. Under tiden har jag en paus i bloggandet, dels … Läs mer →

Senaste

Caroline bloggar

Nästa vecka brassar jag igång med Instagram och om du vill följa mig på Instagram så hittar du mig på: @gymglam Jag är sisten ut … Läs mer →

Nyhet

Blommor och fina detaljer på Stadium

Träningskläder med blommönster och snygga detaljer i ryggen är två trender som hänger kvar även i höst. Inte trodde jag att blomtrenden på träningskläder skulle … Läs mer →

Sportmode