Kom i form med Caroline
Personlig träning Caroline Nilsson GymGlam

Personlig träning i Stockholm/PT-online

Just DU kan fixa en starkare och slankare kropp. Genom att träna smart och tidseffektivt och äta mer medvetet. Jag är personlig tränare i Stockholm och via PT-online och coachar personer som vill komma närmare sina mål.

Vill du komma i form med mig, Caroline Nilsson, som din personliga tränare?
Om du är öppen för att lära dig nya saker och redo att göra en formresa så är jag beredd att hjälpa dig.

PT-online med Caroline Nilsson

Det går att nå sina mål med PT-online. Du får personliga träningsprogram, förslag på kostupplägg och coaching online av mig via min PT-onlinesajt personligträningonline.se. Där hittar du också mer info om hur PT-online går till samt prisinfo för PT-online, se informationssidan.

Läs gärna vad några som har tränat personlig träning med mig via PT-online skriver på sidan ”glada kunder”.

Du kan välja att träna individuell PT-online i 4, 8 eller 12 veckor alternativt något av mina 5-dagarsprogram eller 4-veckorsprogram.

Personlig träning i Stockholm

Vill du att träna med mig i verkligheten? Det går bra att träna personlig träning med mig vissa perioder på året och då i Stockholm eller i centrala Åkersberga (norr om Stockholm, du tar dig enkelt dit via Roslagsbanan till station Åkersberga). På sommarhalvåret brukar vi träna utomhus, men det bestämmer vi i samband med bokningen.

Vi tränar funktionell träning, övningarna tränas med redskap som kettlebells, träningsboll, käpp, hantlar eller skivstång. Givetvis även träningsövningar med kroppsvikt.

Du kan välja att träna tillsammans på plats flera gånger eller att träffas vid ett eller flera tillfällen för att få träningsprogram som du sedan kan träna vidare med på egen hand (med online coaching via PT-online om du önskar).

När du tränar med mig via PT live så ingår även ett förslag på kosttänk för att du ska få ut mer av träningen, kost och träning hänger ihop.

PT-live = personlig träning i Stockholm/Åkersberga

Mejla mig för att få reda på tillgängliga träningstider för PT-live. Tiderna går i första hand till mina stammiskunder men jag skriver upp dig på väntelistan för ledig tid, så hör gärna av dig i god tid om du vill träna med mig i verkligheten (det går snabbare att få ledig tid via PT-online).

Det går bra att ta med sin bebis om man är mamma och vill träna PT mammaträning (för förslag på hur du kommer igång med träningen som mamma, se min mammaträningssajt Mammaiform.se).

Ett träningstillfälle med PT-live är 50 minuter och kostar 850 kr (inklusive moms) och betalas via faktura i förväg. Om du vill träna ihop med en kompis så kan ni boka ett träningstillfälle ihop för 1400 kr (inklusive moms) (betalas via faktura i förväg).

Vi tränar igenom träningsprogram och går igenom tekniken för övningarna noga, vi förbereder oss via mejl innan. Du får med dig det du behöver för att kunna genomföra träningsprogrammet igen på egen hand senare.

Jag erbjuder även personlig träning i dans, street dance och jazzdans.

Gruppträning och föreläsningar i Stockholm/Åkersberga

Ibland anordnar jag gruppträningspass eller föreläsningar och ibland medverkar jag på träningsevents och konvent. Mejla för mer info om du är intresserad och vill att jag skickar dig information om dessa tillfällen.

Foto i header: Daniel Ohlsson

PT-online med Caroline

Det är mycket fix med mina sajter nu för tiden, och har varit det senaste året, på en mycket teknisk nivå och det är något … Läs mer →

Nyhet

Avocado photo Xenïa Antunes

KOST. Du blir lika tjock av äta fett som du blir grön av att äta avocado. Du blir alltså inte tjock av att äta fett, … Läs mer →

Box Rice

KOST. Lagar du maten själv så vet du exakt vad du äter. Då kan du påverka sammansättningen av måltiden och mängden protein, fett och kolhydrater … Läs mer →

funktionell träning är armhävningar

Funktionell träning är styrketräning där kroppen tränas i naturliga rörelser. Syftet är att stärka kroppen och ge den en användbar styrka som underlättar vardagssysslor som … Läs mer →

Powerwalka hellre innan en måltid.

FETTFÖRBRÄNNING. Öka fettförbränningen genom att lägga promenaderna före hellre än efter måltiden. Spara kolhydraterna tills efteråt. Undvik att äta kolhydrater närmsta två timmarna före lågintensiv … Läs mer →

Milko

KOST. För lite protein i kosten är en vanlig orsak till uteblivna träningsresultat. För att fixa en starkare kropp så måste du äta tillräckligt med … Läs mer →