Personlig träning med Caroline Nilsson

Personlig träning i Stockholm/PT-online

Det går att träna till sig vilken form som helst. Genom att träna smart och tidseffektivt.
Vill du komma i form med Caroline Nilsson som din personliga tränare? Jag är personlig tränare i Stockholm och via PT-online.

PT-online med Caroline Nilsson

Läs vad några som har tränat personlig träning med mig via PT-online skriver på sidan ”glada kunder”. Det går att nå sina mål med PT-online. Du får personliga träningsprogram, förslag på kostupplägg och coaching online av mig via min pt-online-sajt personligträningonline.se. Där hittar du också mer info om hur PT-online går till samt prisinfo för PT-online, se personligträningonlines infosida.

Personlig träning i Stockholm

Vill du att träna med mig i verkligheten? Det går bra att träna personlig träning med mig i Stockholm, nära Åkersberga Centrum (åk Roslagsbanan till station Åkersberga).

Vi tränar funktionell träning, övningarna tränas med redskap som kettlebells, träningsboll, käpp eller hantlar. Givetvis även träningsövningar med kroppsvikt. Vi förbereder oss online innan första träningspasset så att vi kan träna bums.

Välj att träna tillsammans på plats flera gånger eller att träffas vid ett eller flera tillfällen för att få träningsprogram med funktionell träning som du sedan kan träna vidare med på egen hand (med online coaching om du önskar).

Du får även ett förslag på kosttänk för att få ut mer av träningen, kost och träning hänger ihop.

PT-live = personlig träning i Stockholm

Tisdagar, onsdagar och fredagar klockan 06:50, 07:40, 09:30, 10:20, 11:10 (vissa veckor kan det gå att boka även andra tider).

Personlig träning på ett litet ställe för funktionell träning. PT med kettlebells. Mammaträning, ta med din bebis och träna med din PT.

Personlig träning – priser & olika alternativ

OBS! PT-live är fullbokat hela januari, men det finns platser kvar på PT-online och 5-dagarsdieten. Självklart kan du anmäla intresse för PT-live, om det blir avbokningar.

PT 2×2

2 gånger/veckan i 2 veckor (ett träningspass = 50 minuter) = 1900 kr.

Totalt fyra träningspass på två veckor för att komma igång och komma in i dina nya träningsprogram. Eller välj fyra helt olika träningsupplägg varje gång om du är ute efter att variera din träning och sedan kunna plocka in de delar du gillar bäst i ditt eventuella tidigare träningsschema.

PT 1×2

1 gång i veckan i 2 veckor (ett träningspass = 50 minuter) = 990 kr.

Träna totalt två gånger, en gång i veckan, under två veckor, för att hinna träna och repetera ditt nya träningsprogram. Om du vill så kör vi två olika träningsprogram vid träningstillfällena.

Kickstart med PT

3 gånger på 1 vecka (tisdag + onsdag + fredag) (ett träningspass = 50 minuter) = 1450 kr (3 ggr).

Vill du komma igång ordentligt? Boka tre träffar på en vecka och få ett veckoupplägg att sedan träna vidare med på egen hand.

1 PT-timme

60 minuter vid ett tillfälle för att gå igenom träningsprogram och övningar, vi förbereder oss via mejl innan, 750:-

1 PT-timme + PT-online

60 minuter i samband med bokning av PT-online (valfritt antal veckor), 550:-

Mejla för mer info om du är intresserad. Mejladressen hittar du längst ned på sidan.

Foto i header: Daniel Ohlsson

Milko
Avocado photo Xenïa Antunes
Olives photo Ivan Melenchon
träningsapp

Träningsapparna Poworkout = power + workout. Powerful workouts helt enkelt. Internationella träningsappar. Poworkout är varumärket och namnet för projektet jag gör ihop med Susanne och … Läs mer →

Nyhet