menybutton menybutton

Personlig Träning & PT-online med Caroline

Just DU kan fixa en starkare och slankare kropp – men det behövs kunskap och ett genomtänkt träningsschema och effektiva träningsprogram. Jag hjälper dig gärna att komma närmare dina mål med PT-online eller PT-live.

Jag är personlig tränare i Stockholm och har tränat människor individuellt, i grupp eller online i mer än 20 år.

PT-online med Caroline

PT-online är flexibelt och du slipper tider att passa – och det går att nå sina mål med PT-online. Jag tränar dig personligen och du får personligt utformade träningsscheman, kostprogram och coaching online av mig via min PT-onlinesajt personligträningonline.se. Där hittar du mer info om hur PT-online går till och prisinfo.

Läs gärna vad några som tränar/har tränat PT-online med mig skriver på sidan GLADA KUNDER.

Du kan välja att träna individuell PT-online i 4, 8 eller 12 veckor alternativt något av mina 5-dagarsprogram eller 4-veckorsprogram.

PT-live: Personlig träning i Stockholm eller Åkersberga

Vill du att träna med mig i verkligheten? Det går bra att träna personlig träning med mig vissa perioder på året och då i Stockholm eller i centrala Åkersberga (norr om Stockholm, du tar dig enkelt dit via Roslagsbanan till station Åkersberga).

Funktionell träning

Vi tränar funktionell träning, övningarna tränas med redskap som kettlebells, träningsboll eller käpp. Givetvis tränar vi även träningsövningar med kroppsvikt.

Utomhusträning = smart och tidsbesparande

På sommarhalvåret tränar vi utomhus. Att träna ute är flexibelt och kombinationen frisk luft + träning är väldigt bra. Utomhusträning är tidseffektivt (bara att gå ut och leta reda på närmaste park/liknande) och bra istället för eller som komplement till gym- eller hemmaträning.

Ett pass att träna med själv sedan

Du får ett genomtänkt, tidseffektivt träningspass med funktionella övningar att träna i naturens miljö. Kort uppvärmning, träningsdel med styrketräning och kondition samt kort nedvarvning med dynamisk rörlighetsträning.

Träningspasset är givetvis personligt anpassat och mitt mål är att du ska kunna genomföra samma träningspass som vi gör tillsammans under PT-tillfället själv på egen hand senare.

På PT-passet = träning

Jag förbereder upplägget innan vi ses (du får besvara några frågor via mejl, dina svar ligger till grund för träningsprogrammet) och när vi ses så TRÄNAR VI.

Vi tränar igenom träningsprogrammet och går igenom tekniken för övningarna noga. Mitt mål är att du ska få ut maximalt av ditt PT-träningstillfälle.

Mammaträning med PT

Det går bra att ta med sin bebis om man är mamma och vill träna PT mammaträning. Tips: För förslag på hur du kommer igång med träningen som mamma, se min mammaträningssajt Mammaiform.se) med träningsprogram och övningar för mammor och steg-för-steg-program.

Du behöver vara skadefri

Värk i rygg och axlar som beror på att du är otränad brukar bli bättre med träning, men i övrigt bör du vara skadefri. Jag gör ej rehabprogram och ger ej medicinsk rådgivning, för den typen av program rekommenderar jag naprapat/kiropraktor/sjukgymnast/läkare.

Prislista PT-live (ett tillfälle = 50 effektiva minuter):

1 PT-tillfälle: 850 kr
1 PT-tillfälle för 2 personer: 1 400 kr (det är bra om ni är på ungefär samma nivå)
3 PT-tillfällen: 2 250 kr (750 kr/tillfälle)
5 PT-tillfällen: 3 250 kr (650 kr/tillfälle)

Priserna är inklusive moms och betalning sker med förskottsbetalning via faktura. Ombokning senast 24 timmar innan.

Jag erbjuder även personlig träning i dans, street dance och jazzdans.

Vill du boka PT-live?

Mejla mig, caroline@carolinenilsson.com, för att boka PT-live. (Det kan vara fullbokat periodvis då jag har många stammiskunder och de har alltid förtur till PT-live-tiderna.)
PT Caroline Nilsson

Fotograf: Daniel Ohlsson

Det går bra att träna med mig, läs mer om PT-online:
En helt vanlig dag på jobbet

Jag fyllde år igår! Firade med ett extra långt träningspass och det känns i kroppen idag. Här sitter jag i hemmakontoret (köksbordet) med min dator, … Läs mer →

Senaste

Tyra dansar med Piratsessans danser

Tyra var väldigt snäll och hjälpte till att demonstrera Piratsessans barndansappar och Morfar (min pappa) som är en väldigt duktig naturfotograf fotade bilderna på Tyra. … Läs mer →

Nyhet

Palmer på träningstoppen

Det börjar närma sig sommar och semester, det märker en sån som jag på kundbokningarna inte minst. Nu är det högsäsong och mångas mål är … Läs mer →

Sportmode