Träningsbloggen GymGlam av Caroline Nilsson

Kompishäng på Sandön

Milla och jag är bloggbekanta och sist vi sågs var på boklanseringseventet på Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan och före det var det evigheter sedan.

Men, nu var det dags igen. Hon bor numera på en ö i Stockholms skärgård och föreslog att vi skulle segla dit och hälsa på. Bra idé tänkte jag och presenterade förslaget för Erik. Bara det att jag sa fel ö och när vi kom på det så blev det plötsligt lite för lång resa på för kort tid.

Istället träffades vi på Sandön, den där barnvänliga ön som vi brukar besöka nu och då. De har nämligen också en segelbåt. Och barn i samma ålder.

Barnen lekte som bara den på den lilla blå roddbåten, när de båtat i 3 timmar pratade vi om att det var lång tid med en och samma leksak.

Då visste vi inte att 3 timmar bara var början på deras båttur (runt-runt på ungefär samma ställe vid stranden/bryggan). De körde på ännu fler timmar, varvat med fiske. Sedan blev det en sväng i optimistjollen.

Några av oss tog en sväng till blåbärsskogen också, de som kunde slita sig från roddbåten :o)
/CarolineNu kommer kompisarnaSkoj i en liten blå båtFrihet under ansvar i en båtBad från båtensegling med optimistjolleblåbärsplockningMilla plockar blåbärfull fart i blåbärsskogen

Välkommen att träna med mig

Övar handstående

Ett av mina träningsmål denna sommar är detsamma som förra sommaren och sommaren före det. Bli bättre på handstående. Det är inte enkelt tycker jag. Ibland går det ganska bra och ibland inte alls. Så, det finns väl bara en sak att göra. Öva, öva, öva :o)
/Caroline

Solnedgång på Sandön

Barnen sover i båten och Erik och jag ska dricka vin och spela kort i väntan på att solen går ned. Svensk sommar bjuder på en finfin kväll på Sandön.

Vi är här igen och denna gång fungerar motorn som tänkt också, så det var en lite mer avslappnad båttur än sist :o)

Trevlig fredagskväll!
/Caroline