GymGlambloggen skrivs av Caroline Nilsson

Träningsbloggen GymGlam av Caroline Nilsson

Snacka om höstpicknick

varmt i oktoberpicknick i lekparkenDet är svårt att tro att det är den 19 oktober idag – jag var i lekparken i kortärmat. Erik skulle bygga den årliga kojan till båten och vi andra tog tillfället i akt att gå till lekparken, äta middagspicknick och vara ute ända tills det skulle bli mörkt ute. Ficklampan var med, det hade varit bättre att haft med två :o)

Efter middagen gick vi till brevlådan och postade helgens beställningar av Piratsessan-dvds och sedan till mataffären och shoppade mat och sedan till tågstationen och handlade isglass och tittade på tåg. Precis som vilken sommardag som helst…

Vilken härlig avslutning på helgen. Jag minns att det var dubbla dunjackor på som gällde den här tiden för två år sedan, när vi flyttade till huset.

Tänk att vi nu bott i hus i två år! Jag äger ännu inte ett par trädgårdshandskar, men jag fixade faktiskt blommor till en kruka i somras, blomaffären utlovade att de skulle blomma hela sommaren, men de såg ut som en bukett kala kvistar redan efter ett par veckor. Jag får väl göra ett nytt försök nästa år.

På tal om hus och att bo i hus. Huslivet är toppen måste jag säga, hur mycket plats som helst för barnen att leka och inte lika mycket trafik som inne i stan. Jag trodde jag skulle sakna att bo i centrala Stockholm men det gör jag otroligt nog inte alls.

Nu är det dags att jobba lite och göra träningsprogram till en som tränar PT-online med mig. /Caroline

Yoga för mig

Jag försöker få upp benetoch så var det andningenNu är jag inne i en yogaperiod och jag vet inte hur många gånger jag har försökt börja gilla det här med yoga – först nu har jag fattat grejen.

Jag har slutat stressa upp mig över det här med andningen. Förr la jag så mycket fokus på att andas rätt så att jag knappt kunde andas alls.

Nu lägger jag allt fokus på själva positionen eller rörelsemönstret och jag inte bara gillar yoga – jag älskar yoga! Och tro det eller ej, det är med andningen verkar funkar det med, har inte fått syrebrist ännu i alla fall.

Jag har ett och annat att förbättra när det kommer till att utföra övningarna och få till tekniken. Det är mitt stora träningsmål denna höst. Vilket är ditt träningsmål just nu? Skriv gärna en kommentar och berätta. /Caroline

Filmning av träningsövningar

filmning av träningsövningarNu finns nya övningar i övningsbanken, du hittar också övningarna i min Youtube-kanal. Jag uppdaterar båda löpande så håll utkik. /Caroline
PS: Nu är nya startdatum uppe på PT-onlinesajten