Träningsbloggen GymGlam av Caroline Nilsson

VAB i vårväder

Jag är glad att jag köpte en ny syskonvagn nu när det blev senhöst/vinter. Sålde den vi hade eftersom Tyra är så stor nu, hon cyklar och sparkcyklar egentligen överallt. Men inte när det är kallt och blåsigt och med en syskonvagn blir det färre dagar med bilåkning för att hämta och lämna på dagis med en syskonvagn. (Enkel väg innebär 2 km för Tyras del, och hon är ingen ur-och-skur-människa.)

Nu är jag extra glad för vagnköpet, med allt VAB så går det ju ändå att komma ut tack vare syskonvagnen, barnen blir gladare av frisk luft och små utflykter som att gå till en byggarbetsplats och kolla ett tag och jag blir gladare av att promenera raskt. Med feber så går det ju ändå att sitta i en vagn och spana eller sova.

Vi är nu tjenis med hen som kör grävmaskin vid en byggarbetsplats en bit bort, vi har varit där några gånger på senare tid :o)

Idag var det dessutom vårväder med strålande sol här i Stockholm så jag ska inte gnälla över jobb som inte blir gjort eller gymträning som inte blir av. Vi har det så mysigt så på dagarna.

Vidar är frisk och kry och går i skolan men en av de små är fortfarande krasslig och den andre ledig från dagis och hemma som sällskap.
/Caroline

Det går bra att träna med mig, läs mer om PT-online:

Nike på NK just nu

Jag kollade ju in sportmodet på NK och så här ser det ut på Nikeavdelningen just nu. Marinblått, knallblått, knallrött, grått, vitt och svart. Basplagg i basfärger. Tummen upp för det grårandiga träningslinnet i längre modell. /CarolineNikes skyltdocka gör utfall i marinblåttSeamless träningstopp från NikeRandiga, röda och vita linnen i längre modellNike i basfärger på NK

Gilla GymGlam på Facebook för flera träningstips, in och klicka gilla:

Tredje veckan gillt

Idag hann jag knappt komma igång med jobbet när förskolan ringde och det var ett febrigt barn att hämta. Lättare feber men ändå. Stackars liten. Så det verkar bli VAB även denna vecka, i vart fall delvis. Jag som hade hoppats på en produktiv vecka nu efter först en vecka med kräksjukan och sedan en vecka med influensan :o)

Jag har massor att göra och ligger efter. Svårt att inte bli stressad. Å andra sidan är vissa saker sånt som lika gärna kan vänta en vecka till eller två. Det är uppdateringar av texter på mina sajter, den internationella versionen av Piratsessan, Pirate Sessa saknar fortfarande några sidor innan den är helt klar (mitt barndanskoncept för barn 2-7 år) (appar).

Så det får helt enkelt bli så. Att det där får vänta tills nästa vecka. Och så kan jag kolla på filmen Bamse och Tjuvstaden två gånger om dagen även den här veckan. Den är så bra den filmen tycker jag, så fint gjord. Kul att barnen också gillar den.

Hade också hoppats på en ”riktig” träningsvecka denna vecka, men det kan jag alltså glömma. Jag får aldrig ihop det med VAB och följa träningsschemat, däremot brukar det gå bra att vara ute och promenera med vagnen och köra ett snabbt träningsprogram med min träningsapp Poworkout Trim & Tone, träningsprogrammet Utfallsutmaningen är perfekt att kombinera med powerwalk (eller löpning). Tre övningar – snabbtränat och supereffektivt. /Caroline