Träningsbloggen GymGlam

Träningsbloggen GymGlam av Caroline Nilsson

Nu lägger jag datorn på hyllan ett tag

jag och Arvid på stanNu tar jag helt ledigt ett tag från PT-online, och annat jobb inklusive bloggandet, skriv ett mejl till mig om du vill att jag mejlar dig och berättar när jag börjar blogga regelbundet igen: gymglam@gymglam.se

Tips att göra så länge:
* Se om du kanske kan hitta någon ny kul övning att träna i övningsbanken.
* Träna mina träningsprogram.
* Träna träningsprogrammen i mina träningsappar.
* Läs mina artiklar om kost och träning här på min träningssajt GymGlam.
* Den som gillar barndans kan dansa med mitt alter ego Piratsessan, var du vill, när du vill, med dvd eller online.
* Spana in mina dagliga träningstips på Facebook och Twitter, klicka på gilla/följa så missar du inget.

Jag jobbar vidare med min post-graviditet-form, tredje gången gillt på drygt fyra år som de flesta av er känner till och det behövs ett och annat träningspass för att skapa den där starka kroppen som jag vill ha (och för att orka hålla barnens tempo inte minst).

På återseende. Trevlig sommar så länge! /Caroline

Vad jag gjorde i helgen?

helgens tågbanaJo, byggde tågbana, lekte med sand och vatten… Övade på att göra saker själv med 3 barn… Äntligen var det dags för denna helg. Ända sedan i oktober har jag planerat en överraskning till Erik, som fyller jämnt i år, och nu kan jag andas ut. Han anade ingenting. Han trodde vi skulle vara barnvakter denna helg och blev ganska förvånad när hans kompisar plötsligt klev in på gården. Han fick en flaskpost av barnen och en skattkarta, där i fanns ett brev med instruktioner om att packa väskan för att det var dags att kasta loss, med kompisarna.

Jag och Arvid har varit till båten flera gånger under veckan och gjort den redo för seglats, packat torrvaror, bäddat, handlat lampolja med mera. Jag hade fixat en meny och handlat maten så att det skulle bli en all-inclusive-helg. Jag fick hjälp av annan för att fixa saker som jag inte har en aning om man gör, tanka båten med diesel och sånt. Det enda som jag lämnade åt slumpen var vädret, och som tur var så bjöds det på bästa tänkbara seglingsvindar och härliga sommarkvällar.

Det är första gången jag gör en överraskning på det här viset, vad det är svårt att inte försäga sig! Jag har ju pratat med kompisarna och i förbifarten fått veta saker, detaljer om deras familjer eller vad de ska göra denna sommar förutom överraskningen exempelvis. När Erik pratat med mig och sagt något så har jag ibland varit nära att svara ”jag vet” :o)

Men, det gick vägen. Det enda Erik tyckte var konstigt var att jag plötsligt la hans telefoner på laddning, han trodde ju att vi skulle vara hemma hela helgen, jag visste ju att han skulle vara utan el och jag ville ju att det skulle gå att nå honom om det skulle hända något här hemma exempelvis.

Det första konstiga var att jag tog en telefon från nedervåningen och la den på laddning på övervåningen, där vi har laddarna vanligtvis. Sedan stack jag ut och sprang och hoppades på att han skulle lägga den andra på laddning själv. Den laddaren var nämligen i hans jobbväska. Men det gjorde han inte, så jag gick tills hans jobbväska, snokade reda på den och la även den andra telefonen på laddning. Erik kommenterade det och tyckte att jag hade passerat något form av gräns, jag försvann snabbt in i badrummet eftersom jag hade svårt att inte börja skratta och hoppades på att han skulle komma på andra tankar. Det gjorde han som tur var. /Caroline

Tabataträning är kul

Så här smygstartade vi semestern

Tyra och jag på Astrid Lindgrens VärldArvidVidarTyra och Vidar på favoritflottenLånghelg och sommarväder, in med hela familjen i en fullpackad bil och iväg. 2 dagar på Kolmården och 2 dagar på Astrid Lindgrens Värld. Två säkra kort. Jag är ju ett fan av Astrid Lindgrens Värld som många av er vet, vi har ju varit där många gånger och jag har dessutom varit på en föreläsning med VD:n.

Jag gillar att göra saker lite före eller efter högsäsong, eftersom det är lite mer plats att röra sig på helt enkelt. Fast dessa ställen funkar okej även i högsäsong, vem vet, det kanske blir ett eller flera besök till även i år? Kolmårdens definshow och linbana är lika bra i år som förra året, underhållningen och alla lekmöjligheter på Astrid Lindgrens Värld är oslagbara, några nya shower i år också, jättebra! /Caroline ny show hos Pippi