menybutton menybutton

Boka föreläsning eller workshop med Caroline

Jag håller gärna föreläsningar eller workshops på företag och träningsevents. Om du är arrangör och vill boka mig som föreläsare eller instruktör dans/styrketräning, mejla för datum- och prisförfrågan: caroline@carolinenilsson.com)/Caroline

Föreläsningar och workshops för företag och träningsevent

Jag anpassar alltid varje föreläsning eller workshop specifikt för just ditt företag eller träningsevent, i samband med bokning får du besvara ett fåtal frågor om målgrupp med mera.

Workshop: Få träningen gjord på under 30 minuter

Deltagarna lär sig hur de behöver lägga upp träningen för att träna så tidseffektivt som möjligt. Det behövs också kunskap för att träna rätt – det är inte ”bara” att göra benböj, det gäller att göra dem rätt för att de ska ge önskad effekt.

Vi går igenom basövningarna grundligt och alla får med sig 10 träningsprogram att träna och kunskapen som behövs för att enkelt kunna genomföra dem.

Var och en väljer själv vilka av de 10 träningsprogrammen som passar bäst och tränar ett per tillfälle önskat antal gånger i veckan. Träningsprogrammen består av tabata, cirkelträning med mera.

Tid: 3 timmar teori varvat med träning. Tillgång till träningslokal musikanläggning behövs. Alla är ombytta till träningskläder.

Workshop: Bättre hållning på arbetet och i vardagen

Den digitala utvecklingen är bra för det mesta men inte för hållningen. Kontorsjobb medför stillasittande och många timmar skärmtid, det leder till framåtroterade axlar, svag rygg och en kroppshållning som inte är bra på sikt – förr eller senare kommer värk i rygg, axlar, nacke.

Det går att förebygga värken genom att lära sig att arbeta i sundare arbetsställningar och bli mer medveten om sin hållning.

Deltagarna kommer att komma ut från denna workshop några centimeter längre och en starkare hållning.

Tid: 3 timmar teori varvat med träning. Tillgång till träningslokal musikanläggning behövs. Alla är ombytta till träningskläder.

Föreläsning: Aktiv livsstil och regelbunden träning – så här lyckas du med en aktiv livsstil som håller i längden

Alla vet att det är bra att röra på sig – ändå är det så svårt att lyckas med en aktiv livsstil varje vecka, året runt. Det är ofta toppar och dalar och de allra flesta formsatsningarna varar bara några veckor. De vanligaste är att aldrig nå sina mål (på egen hand) utan att en formsatsning förblir önskningar och leder till frustration.

Deltagarna får ökad kunskap och konkreta tips för att lättare kunna göra slag i saken och lyckas med bedriften att genomföra = att börja men också slutföra.

Tid: 1 timme. Plats: Ett helt vanligt konferensrum eller föreläsningssal, inga träningskläder behövs.

Föreläsning: Mål och motivation – så här når du dina hälsomål

Om att komma i gång, och sedan hålla ångan uppe tillräckligt länge för att det ska bli resultat.

Vilka mål är bra att satsa på och i vilken ordning – för att lyckas? Och varför?

Tid: 1 timme. Plats: Ett helt vanligt konferensrum eller föreläsningssal, inga träningskläder behövs.

Fler föreläsningar
Om träningsbranschen, digital marknadsföring och sociala medier. Hör av dig om du vill veta mer.

Att sälja till kvinnor – på ett sätt som gör att de också vill köpa

Baserad på mina erfarenheter av att arbeta på ett stort, internationellt sportföretag i Sverige och utomlands samt mina erfarenheter av att driva flera träningssajter i kombination med att själv arbeta med träning i mer än 23 år.

Visste du att kvinnorna är den köpstarkaste målgruppen? Jag förklarar varför.

Träningsmarknadens utveckling – träningskläder, sportmode och trender

Skapar djupare kunskap om konsumenten och varför den köper träningskläder som den gör. Det handlar oftare om andra faktorer än mode och trender – har man koll på vilka dessa är så är det mycket lättare att skapa kollektioner och sortiment som säljer.

Dessutom får deltagarna får följa med på en tidsresa i sportmodet från 90-talet tills idag.

Företagande i träningsbranschen

Om att starta och driva företag i träningsbranschen, allt från att bygga upp ett varumärke till att lyckas etablera en verksamhet online. Jag har arbetat i träningsbranschen ända sedan den tiden det var mer en regel än ett undantag att få betalt svart för sitt arbete.

Idag är träningsbranschen en utvecklad marknad med mer traditionella företagsstrukturer.

Digital marknadsföring – vad sjutton ska man satsa på?

Om digital marknadsföring, vad ska man satsa på? Att synas i bloggar (det finns bra sätt och dåliga), affiliate (påverkar ditt varumärke på sätt som du inte anar), annonser i sociala medier med mera.

Jag driver flera träningssajter och bloggar sedan 2007, jag vet vad som fungerar både för sajtinnehavaren och för företaget som vill synas samt vanliga fallgropar att undvika (och hur).

Kom och träna med mig vetja

fotograf Jenny Thörnberg

Caroline bloggar

Barn och idrott ligger mig varmt om hjärtat så klart (det är ju bland annat därför jag har utvecklat barndansapparna). Jag tycker att barn ska … Läs mer →

Träningsblogg

Caroline bloggar

Nu känner jag att jag kommit igång rätt bra och tänker framåt. Jag är inte ute efter att gå ner i vikt eller träna stenhårt … Läs mer →

Träningsfrågor

Ett av träningsprogrammen i min träningsapp

En träningsboll är det allra bästa träningsredskapet enligt mig. Det kan vara lite trixigt i början, eller mycket trixigt. Om man är nybörjare kan bollträning … Läs mer →

Träningstips

Först med det senaste - anmäl dig till Carolines nyhetsbrev: