menybutton menybutton

Välkommen till träningsbloggen GymGlam

BLOGGANDE. Välkommen till min träningsblogg GymGlam! Här skriver jag om träning, naturligtvis, men även om annat. Livet består ju trots allt av mer än träning…

Jag tycker själv att min inställning till träning och kost är vettig och inte alltför allvarlig. Jag gillar att träna hårt och äta sunt. Jag gillar också att äta mindre nyttiga middagar på restauranger, dricka goda viner och äta godis!

Jag eftersträvar att balansera träning med onyttigheter, jobb, familj och annat för att uppnå en vältränad look och en hälsosam, rolig livsstil.

Kost- och träningstipsen är baserade på erfarenheter från egen träning och mitt liv som träningsinstruktör. Jag beskriver träningsmetoder som fungerar för mig men säger inte att de är den enda och rätta vägen för framgång.

Hoppas du inspireras av tipsen, skriv gärna önskemål och dela gärna med dig av dina träningsmål med mera.

GymGlambloggen startade för några månader sedan på ett annat ställe. Från och med i dag finns den numera alltså här. Vi hörs och ses snart igen! /Caroline

Kommentarer inaktiverade.