högtalare från PhilipsSom ni vet så testar jag några produkter som en del av ett samarbete med Philips. För musiklyssning i farten testar jag Philips resehögtalare (SBA3000) som kan användas med alla mobila enheter som har ett 3,5 mm hörlursuttag, iPhone, iPod och andra musikspelare, bärbara datorer är några exempel.

Det som fick mig att vilja testa denna produkt var looken och den smarta finessen att högtalarnas anslutningskabel även fungerar som bärsnodd. Möjlighet att ta med sig musiken i farten alltså. Precis vad jag behöver.

Philips beskriver högtalarna som kompakta och utvecklade med en nydanade teknik för att ge ett otroligt djupt och rikt basljud.

En annan teknisk finess ska motverka störningar från exempelvis mobiltelefon och ge ett brusfritt ljud.

Teknikfinessen Dynamic Bass Boost framhäver musikens basregister i alla volyminställningar, från låg till hög – med en enda knapptryckning.

Sedan finns en teknisk grej vid beteckning Klass D-förstärkare som konverterar analoga signaler till digitala…

Många tekniska finesser alltså. Eftersom jag själv inte är ett tekniksnille förstår jag inte innebörden av dem enbart genom att läsa bruksanvisningen. Låt se vad högtalaren går för på riktigt! /Caroline

Secured By miniOrange