Arvid badar i IdreTyra, Arvid och Vidar i badhuset i IdreJag och ArvidJag skrev ju att det finns annat att göra i Idre än att åka skidor, och även fast Vidar helst var i skidbacken mest hela tiden så hann vi med 4 badbesök under veckan (Vidar och Erik 3).

Badhuset är perfekt för barn i förskoleåldern, lilla bassängen och plaskpoolen ligger i anslutning till varandra och har skojigheter som sälar, pingviner, 2 rutschkanor, en grotta och så kan man krypa in i valens mun.

Vi har varit flitiga på simskolorna med Vidar och Tyra under åren och Vidar kan simma hyfsat nu, vilket känns lite tryggare.

Jag har en väldig respekt för vatten och tycker det är lite läskigt att gå till badhuset i konstellationen 3 små barn och 2 vuxna men badhuset i Idre är perfekt för det. Jag gick till och med dit själv en dag med Tyra och Arvid när Vidar och Erik var ute och åkte skidor och Tyra så gärna ville bada, det var en solig dag och vi var själva i badhuset nästan hela tiden under de 1 timme och 40 minuter vi var där.

Till min hjälp hade jag en barnstol som jag kunde sätta Arvid i ibland för att åka vattenrutschkana med Tyra och övriga tiden gick det bra. Tyra var på sitt mest samarbetsvilliga humör och är i allmänhet duktig på att hålla sig i närheten mig, tvärtemot Vidar som far och flänger överallt, jag skulle inte gå till badhuset själv med Vidar + ett barn till om man säger så :o)

Barn är olika. Det är badhus också, framför allt är de mer eller mindre småbarnsvänliga. Badhuset i Idre måste vara ett av landets mest småbarnsvänliga. I övrigt är mitt bästa trick att gå till badhus på tider när få andra är där. /Caroline

Secured By miniOrange