American ApparelNu har jag förnyat träningsgarderoben, väl inne i stan igår så passade jag på att shoppa en massa fina träningskläder på American Apparel. Jag gillar ju deras Fitness Pant-träningstajs (de röda på bilderna, men finns i många färger) med flera enkla-men-snygga modeller träningskläder.

Gillar även Cotton spandex jersey high-wast-leggings. De är högre i midjan, men man kan vika ned dem om man vill. Bra med hög midja när man instruerar gruppträning eller dans och hoppar mycket eller kör stretchar där linnet annars åker upp samtidigt som kärlekshandtagen pressas ihop och framstår som större än de egentligen är om du förstår hur jag menar.

Dessutom finns ”vanliga” tajts i nästan varje tänkbar färg och i många mönster, blommor, ränder samt i glansigt material. De funkar finfint till träning också, de gånger man gör helt vanliga övningar och kan undvika de där mindre fördelaktiga positionerna.

Gillar linnena också. Shortsen också. Accessoarerna med. Och gym-bagen. Och haremsbrallorna. Listan är lång. Träningskläderna är i bra kvalitet dessutom. Kläder utan loggor och med bomullskänsla eller funktion med bomullskänsla.

Perfekt passform, stort utbud av färger. American Apparel har verkligen fattat grejen tycker jag. Extra kul med deras reklamkampanj nu också.

Den enda nackdelen som jag kan komma på är att träningskläderna ibland är små i storlekarna, men det är ju enkelt fixat, bara att ta en större liksom. Det gör ju att man alltid måste prova, det går inte bara att gå in och köpa en modell som man redan har och hoppas på att man har samma storlek nästa gång.

Av samma anledning beställer jag inte på nätet, eftersom jag tycker det är jobbigt att eventuellt måste skicka tillbaka. Det finns flera butiker i Stockholm nuförtiden som tur är. Förr handlade jag alltid American Apparel när jag var på resande fot i USA. /Caroline

sporttopparsport bhFitness pantröda tajts gula tajtslila tajtsgrå tee grönt linnemönstermönster igen coolamintgröntflera färger tajtsfärgglatt utbud träningsklädergrå grönljusblått snyggt linneshorts

Secured By miniOrange