Jag har aldrig förstått mig på det här med att vara inomhus en hel dag bara för att det regnar. Hundägare är ju ute dagligen året runt, oavsett väder. De är väl helt vanliga människor de med?

Regn är kul tycker barnen, vatten – alltid kul. Paraplyer, hur kul är inte sånna?

Just nu pratas det en hel del om just vädret. Personligen tycker jag att det här vädret är behagligt, jag tycker sol och värmebölja är en betydligt större utmaning. Nu är det ju bara att ta på sig en kofta eller en regnjacka Det är ju fortfarande varmare än många andra av årets månader :o)

Så klart så behöver man ju inte vara utomhus en heldag när det blåser kallt och regnar småspik. Det är sällan det regnar en hel dag.

Tyra hade en hel del åsikter om väder och vind när hon var yngre, hon fryser lätt, oavsett kläder..

Vidar och Arvid är sånna där allvädersungar så numera är det jag som gnäller om någon, det händer nämligen att jag tar med mig kläder för väder till alla utom mig själv :o)

Barnen kör fodrade regnställ året runt (okej, inte vintertid), jag tycker ofodrade regnställ är helt onödiga, i det här landet så är det oftast kallt om det regnar och då är fodrade regnställ i kombination med vintervantar bästa kombon tycker jag. För riktigt blöta aktiviteter alltså. Annars är skalplagg bra tycker jag.

Om det råkar vara varmt sommarregn så behövs ju knappast något regnställ, då är det ju bara lite kul att bli lite blöt och sedan kan man ju byta kläder, eller så räcker det med barnens vanliga jackor.

Det börjar närma sig sommarlov och barnens önskemål är att cykla i vattenpölar och så har de gjort en lång lista med lekparker att åka till. Just ja, fiska, åka båt och bada vill de också göra.

Jag undrar om barn blir mer mer krävande när de blir tonåringar? Jag antar att det är lite andra önskemål på sommarlovsönskelistan då… /CarolineVidar brummar sparkcykel

Secured By miniOrange