Vi hängde på låset i morse när Tekniska Museet öppnade, jag har årskort där men har inte varit där några månader, brukar vara där ofta men tröttnat lite efter jag vet inte hur många besök de senaste åren.

Nu kommer det dock bli en hel del häng där igen. De har byggt om och byggt en jätterolig hinderbana i ”rörelserummet”, hinderbanan finns i tre olika nivåer. Arvid körde enklaste och Vidar det svåraste alternativet med bonusutmaningen leta bilder att sedan komma ihåg att knappa in på en skärm. Tyra mixade..

Helt nytt är utställningen Mega Mind, kort sagt så handlar det om att träna både kroppen och hjärnan. Vilken succé! Vi byggde hus med mera och alla tyckte det var hur kul som helst.

Arvid är äntligen så pass stor att han når att köra spakarna i grävskopesimulatorn, vilken lycka, han är ju en fordonsfanatiker och helt galen i grävskopor (om någon undrar var grävskoporna håller till i Åkersberga så är det bara att fråga mig, jag letar nämligen reda på dem under mina morgonrundor för att sedan besöka dem igen på eftermiddagen) (de som kör grävskoporna på Roslagsvatten undrar nog varför jag stalkar dem, de gräver alltid någonstans, hehe).

Tekniska museet i Stockholm, så himla bra och kul ställe för barnen, dessutom med en grymt bra restaurang (fast jag har alltid med mat när jag är där själv med barnen) och jag gillar Mega Mind massor!

Låter bilderna tala för sig själva helt enkelt. /Caroline
PS 1: Det är inte så lätt att hitta första gången, Mega Mind ligger förbi shoppen, ned för trappen, rakt fram, ned för trappen igen och rakt fram så långt man kan komma) (och det andra väldigt bra lekrummet ligger på bottenvåningen och man tar hissen vid entrén).
PS 2: Arvids kläder är från Mullgrodan, det brukar alltid komma frågor på den saken när något av barnen använder kläder därifrån så nu vet ni :o) Alla gillar grävskopesimulatorn på Tekniska MuseetArvid kan nu äntligen köra grävskopasimulatorn självny rolig hinderbana med tre nivåer på Tekniskakul för barn i alla åldrarHär ska byggas hus med lyftkran och rullbandVidar bygger rolig bana på väggenRolig bilbana på väggenFlygplasnlådbil på Tekniska MuseetKul vägg att bygga påEvighetsnöje på Tekniska MuseetLilla lekhörnan RetoyTågbanan är en klassiker och alltid lika kul

Secured By miniOrange