Röhnisch skyltfönsterRöhnisch har en av stans bästa butiker när det kommer till träningskläder, där är det alltid ordning och reda. Vårens sportmode är färgglatt och bjuder på många roliga mönster – en av vårens stora trender.

Grönt och mönsterMöntrat linneLinnet igenGult och bomull
Det fina mönstret finns även i kombination med gult för den som föredrar. Det randiga linnet är ett plagg med bomullskänsla, något jag tycker att Röhnisch borde göra mer av. Själv tränar jag enbart i träningskläder med bomullskänsla.

Nu föll jag inte för just det plagget men det närmar sig, kanske kommer jag snart äga mitt första plagg från Röhnisch (okej, jag har fått några via pressevents i sånna där goodie bags men dem har jag gett vidare till mina kompisar som gillar funktionskläder).fint fallblåttBlått är fint också
Glansiga tajts är inne, Röhnisch har de helt klart snyggaste i vår. Det är en perfekt modell med bra passform i den snyggaste tänkbara nyansen av blått.

Röhnisch reflexvästreklexväst
Den här reflexvästen sticker ut. Kul när företag tänker till och gör en lite mer tjejig reflexväst, den kommer lysa fint bland alla de mer traditionella där ute på gångvägarna. (HM har förvisso en snygg också.)rosafina detaljersnygg
Den rosa avdelningen träningskläder har plagg med print och många snygga detaljer. Bra med diskreta loggor också. /Caroline

Secured By miniOrange