dansdansa dansaTorsdag och det innebär ett besök till det där företaget som jag tränar en massa människor på varje vecka. Det är ett mycket bra företag som värnar om de anställdas hälsa genom att erbjuda en träningsanläggning i toppklass och bra tränare.

Eftersom det är alla hjärtans dag idag så fick de träna lite extra tufft, jag tänker att de ska få en hjärtlig träningsvärk imorgon, hahahahehehehöhö :o)

Jag passade på att köra en timmes dans när jag ändå var där, för att träna inför en grej. Snart smäller det och det var minsann inte vilka danssteg och rörelser som helst som jag övade på idag ska ni veta.

Nu är det några timmar vid datorn som står på agendan och på tal om det så finns platser kvar till både tabata-träningsutmaningen och gymträningsutmaningen med start på måndag för den som vill vara med. Kostmeny 5 dagar ingår i båda.
/Caroline
PS: In och gilla GymGlam på facebook nu också och häng gärna med på twitter också.

dansa är kul

Secured By miniOrange