Snygg skyltningVårens sportmode är här och Kappahl presenterar en kollektion med snygga mönstrade träningskläder. Prisvärda plagg som kanske inte håller för flera maratonlopp men troligen ett antal träningspass på gymmet.

lime linne med snygga detaljerTräningslinnet är i en löst sittande modell med brottarrygg och finns i färgerna lime, cerise och svart. Fin detalj med snören i midjan. Loggan sitter på insidan, baktill och är därmed diskret vilket är extra bra. Skönt material, funktionsmaterial med bomullskänsla.

Svart-grå 3/4-långa träningstajts med trendigt mönster. Snygg linning men kanske inte det bekvämaste materialvalet.

linne och träningsjackaSnygg träningsjacka i funktionsmaterial, svart med rosa detaljer. Hål för tummarna vid ärmsluten.

teeT-shirt i modern skärning vid hals och ärmar. Randig och finns i rosa, svart och lime. Materialet är mer snyggt än funktionellt eftersom det är 50% viskos.

Personligen föredrar jag ju som ni vet snygga träningskläder framför funktionella, jag tycker inte att det gör så mycket att träningskläderna blir blöta av svett, jag brukar byta kläder efter träningen ändå.

tee och shortssnygga shortsShortsen är min favorit i denna kollektion, både när det kommer till material och modell. Snygg rosa färg, på med ett par tajts eller cykelbyxor under om du inte känner dig bekäm i korta shorts. Finns även i svart.

shorts meshsnygg linningsnygga träningstajtsHellånga tajts i snyggt mönster, personligen har jag svårt för den här typen av material, men jag tycker att modellen är bästa tänkbara, bred linning, snygga dekorativa sömmar och trendigt mönster.
Kappahl sport

Secured By miniOrange